verspringen         

Resultaten voor verspringen

Verspringen.
De eerste wedstrijd waarbij vrouwen meededen met verspringen was in de Verenigde Staten in 1895. De eerste keer dat er op de Olypische Spelen een vrouw meedeed met verspringen was in Londen in 1948. Het wereldrecord verspringen voor mannen is 8.95m en het staat op de naam van Mike Powell.
verspringen Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Jimmy Washington wint het verspringen. Jimmy gagne le saut en longueur." Ze stelt zich voor dat haar ex aan de andere kant van het terrein staat, stompzinnig lachend, zoals toen ze hem in bed aantrof met de aanvoerster van het team verspringen, succes verzekerd!
Verspringen techniek Marius Kranendonk.
Verspringen is zoals iedereen weet: aanlopen en zo ver mogelijk in het zand springen. Het verspringen kunnen we verdelen in 4 fasen.: Deze 4 fasen vormen in zijn geheel een vertesprong en zijn dus eigenlijk niet van elkaar te scheiden.
A.V. A.V. Wieringermeer Wieringermeer e.o. e.o.
Hieronder zie je een plaatje van de zool van een verspringspike. Bij verspringen moet je rekening houden met de regel dat de achterste afdruk in de springbak geldt voor de meting van de afstand.Als je geland bent, moet je dus niet naar achter vallen!
verspringen Conjugaison Néerlandais de verspringen.
Verbes similaires à verspringen. Verbes conjugués avant et après verspringen. Plus de propositions pour verspringen. Synonymes pour verspringen. Traductions et infos pour verspringen. Onglet de navigation Menu Recherche VERBES Woxikon.fr. 2020 woxikon.fr Contactez-nous Politique de confidentialité. verspringen Conjugaison Néerlandais de verspringen.
Nafi Thiam pakt op BK atletiek titel in het verspringen en benadert opnieuw Belgisch record Borlées lopen EK-limiet Meer Sport Sport HLN.
Atletiek Nafi Thiam heeft zich in het Koning Boudewijnstadion in Brussel voor de tweede keer in haar carrière tot nationaal kampioene verspringen gekroond. De zevenkampster vloog naar 6m60, op twee centimeter van haar persoonlijk record en op drie centimeter van het Belgisch record uit 1996.
Verspringen Wikipedia.
Verspringen is een onderdeel van atletiek waarbij het de bedoeling is om na een aanloop zo ver mogelijk te springen. Het is ook een onderdeel van de tienkamp voor mannen en zevenkamp voor vrouwen. De aanloop voor het verspringen is 122, m t/m 125, m breed en minimaal 40 meter lang.
Thiam schittert niet op BK indoor: zilver in het verspringen. Het Belang van Limburg.
In het verspringen pakte ze zilver met een tegenvallende 6m28, op de horden was er brons met een evenaring van haar seizoensbeste van 8.35. Eline Berings was op de horden de beste in 8.10. Berings snelde naar goud op de horden.

Contacteer ons