kinderen         

Resultaten voor kinderen

Kazerne Dossin Met kinderen.
Het verhaal van Simon. Kinderen tussen 8 en 12 kunnen samen met hun grootouders het gezinsparcours Het verhaal van Simon ontdekken. In een speurtocht met kistjes en sleutels komen jullie alles te weten over Simon, het jongetje dat wist te ontsnappen.
Kinderen Belgium.be.
De Belgische overheid voorziet ook in financiële steun voor een geboorte en voor de opvoeding van kinderen onder de vorm van kraamgeld en kinderbijslag. En als er zich problemen voordoen binnen het gezin, of er zijn vragen of twijfels in verband met de opvoeding van kinderen, dan zijn er heel wat instanties beschikbaar die kunnen zorgen voor hulp en advies.
Oostende met kinderen Toerisme Oostende.
Oostende met kinderen. Kom je naar de zee met kinderen, dan is Oostende de ideale uitvalsbasis: niet klein, maar ook niet te groot en daarom perfect voor kinderen! Het is een van de enige échte steden aan zee met alle troeven, maar zonder de nadelen.
Voordelen voor jouw kinderen Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen.
Voor kinderen jonger dan 7 jaar voorzien we in 2019 een terugbetaling van het remgeld voor een bezoek of raadpleging bij een huisarts of specialist voor ambulante zorg, met een franchise van 12 per jaar per kind. Psychotherapie: tot 50 terugbetaald.
Voor kinderen Gallo-Romeins Museum Tongeren.
De kinderen kleden zich om tot Romein. Daarna neemt gids Flavius of gids Julia hen mee terug naar Gallo-Romeins Tongeren. Je kinderen volgen samen met Vlieg het geurparcours doorheen de wereld van de jagers, de landbouwers en de Romeinen. Ontdek ons uitgebreid programma voor kinderen.
Kinderen Baby's' 2dehands.be.
Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 605.352 zoekertjes in Kinderen Baby's.' Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Toon alle resultaten 82.396.
Kosten van kinderen: mijn kind, duur kind!
Gezinsbond Publicaties Andere Kosten van kinderen: mijn kind, duur kind! Kosten van kinderen: mijn kind, duur kind! Welke zijn de kosten van kinderen? minimumkosten van kinderen. hoe berekent de Gezinsbond de minimumkosten van kinderen? reële basiskosten van kinderen. specifieke kosten van kinderen.
Bezoek met kinderen Fotomuseum Provincie Antwerpen.
Elk jaar doet het FOMU mee aan Kunstendag voor Kinderen, een intiatief van de Vlaamse Overheid. Ook in 2016 organiseren we een dolle dag voor kinderen. Hou alvast zondag 20 november vrij en volg een yogales, kijk naar een fijne kinderfilm of ga op pad met egeltje Pips.

Contacteer ons