kinderen         

Resultaten voor kinderen

Voordelen voor jouw kinderen Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen.
Terugbetaling wettelijke remgelden. Voor kinderen jonger dan 7 jaar voorzien we in 2019 een terugbetaling van het remgeld voor een bezoek of raadpleging bij een huisarts of specialist voor ambulante zorg, met een franchise van 12 per jaar per kind.
Kinderen Belgium.be.
De Belgische overheid voorziet ook in financiële steun voor een geboorte en voor de opvoeding van kinderen onder de vorm van kraamgeld en kinderbijslag. En als er zich problemen voordoen binnen het gezin, of er zijn vragen of twijfels in verband met de opvoeding van kinderen, dan zijn er heel wat instanties beschikbaar die kunnen zorgen voor hulp en advies.
Kinderen uit de knel CAW.
Kinderen uit de knel is een groepsbehandeling voor ouders en kinderen die verwikkelend zijn in een vechtscheiding. Het welzijn van de kinderen wordt hierin steeds centraal gezet. Wat is het? Kinderen uit de knel is een groepsbehandeling voor ouders en kinderen die verwikkelend zijn in een vechtscheiding.
Het Groeipakket voor kinderen geboren voor 2019 Parentia.
Groeipakket Kinderbijslag voor kinderen geboren voor 2019. Het Groeipakket voor kinderen geboren voor 2019. Voor Vlaamse kinderen die voor 1 januari 2019 geboren zijn, blijft het oude systeem van kinderbijslag in grote lijnen van toepassing. Hun oude basisbedragen werden vastgeklikt op 31 december 2018.
Platform kinderen op de vlucht.
Ongedocumenteerde begeleide kinderen blijven nog veel te vaak onzichtbaar voor zowel het grote publiek als beleidsmakers. Alle nieuws zien. Het Platform Kinderen op de vlucht werkt voor een betere toekomst van kinderen in migratie dankzij coördinatie, sensibilisatie, training, onderzoek en structureel beleidswerk.
Al kinderen? Groeipakket.
Op maat van je kind. Participatietoeslagen voor kinderen in Brussel. Geboren voor 1 januari 2019. Geboren na 1 januari 2019. Geboren voor 1 januari 2019. Vanaf 2020 kunnen alle gezinnen kiezen of ze bij hun huidige uitbetaler blijven of veranderen.
met kinderen Cultuurhuis de Warande.
je hoeft voor de Peuterspeelpunten niet in te schrijven of te reserveren. Een Peuterspeelpunt is een ontmoetingsruimte voor kinderen tot 3 jaar en hun mama, papa, grootouders of babysit. De kindjes kunnen in een speelpunt wennen aan andere kinderen, een andere omgeving, andere volwassenen.
Met kinderen S.M.A.K.
Voor kinderen vanaf 6 jaar. Kinderen vanaf 9 jaar spelen alleen, jongere kinderen liefst onder begeleiding van een volwassene. Waar: op school, bij je thuis, overal. Hoe: kinderen vanaf 9 jaar spelen alleen, jongere kinderen liefst onder begeleiding van een volwassene.

Contacteer ons