zwemvliezen         

Meer resultaten voor zwemvliezen

Flippers kopen De beste flippers om te snorkelen.
Om te snorkelen heb je niet per se flippers nodig, maar het snorkelen wel veel leuker en je kunt zonder snel moe te worden een veel groter gebied bekijken. Flippers of zwemvliezen worden door duikers meestal duikvinnen genoemd. In principe zit er geen verschil tussen flippers om te snorkelen en te duiken.
zwemvlies Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: zwemvlies DE zwemvlies ES zwemvlies FR. Definities op Encyclo.nl: zwemvlies 3x. Doorgestuurd van meervoudsvorm zwemvliezen. Vertalingen zwemvlies NLEN.
Hoe snel kan je echt lopen op zwemvliezen? video Gazet van Antwerpen.
26/07/2014 om 0300: door mige. Voor de meesten is het een gadget dat enkel opgeduikeld wordt tijdens een zonvakantie, maar deze man gebruikt zijn zwemvliezen om te hardlopen. Hij slaagt er zelfs in om een aardige snelheid te halen met de hebbedingen aan zijn voeten, al lijkt het af en toe schromelijk mis te gaan.
zwemvliezen Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Je deed je zwemvliezen niet uit. You wouldn't' take off your flippers." Het is alsofik met iemand speel die enkelgewichten en zwemvliezen draagt. I feel like I'm' playing with somebody wearing ankle weights and flippers." Muskusratten zijn goede zwemmers door hun zwemvliezen en iets afgeplatte staart.
Zwemvliezen Online Vergelijken en kopen ShopAlike.nl. category_icon.
Aqua Speed HIGH TECH korte zwemvliezen voor volwassenen en kinderen trainingsvliezen korte zwemvliezen, blauw, 33/34. Cressi Agua Zwemvliezen, Italiaans product, 37/38. Zwarte Arena Zwemvliezen voor Dames. Zwarte Mares Zwemvliezen voor Dames. Mares Fins Avanti Quattro zwemvliezen met riem, meerkleurig, xl.
Zwemvliezen online bestellen bij sportime.be.
Sport-Thieme Zwemvliezen G-Power" 43-44, L: 61 cm, lichtgroen. Sport-Thieme Zwemvliezen G-Power" 45-46, L: 64 cm, blauw. Sport-Thieme Zwemvliezen G-Power" 41-42, L: 58 cm, geel. Zwemvliezen voor training, duiken en snorkelen. Zwemvliezen verlenen steun bij het zwemmen en maken een hoger zwemtempo mogelijk.
Zwemvliezen en handpeddels l Watersport Zwemmen I campz.be.
Als je nu ook al zin hebt gekregen om een lekkere duik in het water te gaan nemen, wacht dan niet langer en neem een kijkje in het zwemvliezenassortiment hier bij CAMPZ. Bij ons kun je gemakkelijk en snel je nieuwe zwemvliezen en handpeddels kopen. Wat zijn goede zwemvliezen?
Zwemvliezen online kopen Athleteshop.nl.
Ben je op zoek naar zwemvliezen of flippers? We hebben diverse merken, modellen, kleuren en maten beschikbaar. Met behulp van zwemvliezen en flippers kun je makkelijker en sneller door het water heen zwemmen. We hebben zwemvliezen voor in zwembaden, maar ook flippers voor in zee.

Contacteer ons