fietshelm         

Meer resultaten voor fietshelm

Fietshelm koopgids Tips waar je op moet letten Wielermagazine.
Voor je eigen veiligheid controleer met regelmaat je fietshelm op beschadigingen en gebreken. Het is dus tijd om je helm te vervangen, als.: Je fietshelm is gevallen of jij zelf met je fietshelm bent gevallen. Je de fietshelm 3-5 jaar gebruikt in verband met slijtage.
Fietshelmen Fun.
Een fietshelm kopen doe je met een gerust hart op Fun.be, want we hebben een ontzettend grote keuze fietshelmen voor je op voorraad. Er zijn bij ons allerhande modellen, kleuren, soorten en maten verkrijgbaar, zodat er voor elke leeftijd een perfect passende fietshelm beschikbaar is.
Hoe kies je de juiste fietshelm? Lokale Politie Gent. Police Flame.
Ook al ziet de helm er aan de buitenkant misschien nog goed uit, hij kan vanbinnen scheurtjes of zwakke plekke hebben gekregen die niet altijd zichtbaar zijn. Als de helm zichtbaar beschadigd is barsten, onderdelen die loskomen, enz, ook al is de beschadiging minimaal. Als je van type fiets verandert: een helm voor mountainbikes is bv.
Niet elke fietshelm biedt bescherming, blijkt uit onderzoek De Morgen. Deel dit artikel. Loading.
Opvallend genoeg blijkt een duurdere helm niet noodzakelijk een betere helm. Voor wie nog aan het shoppen moet: de drie best scorende helmen zijn de Alpina Ximo 31 procent risico op letsel bij ongeval, de Scott Spunto 31 procent en de Bobike One Plus 32 procent.
De fietshelm: een slimme keuze Veilig in het Verkeer Verkeer Arro Ieper.
Waar moet je op letten bij de aankoop? En is er een verschil tussen helmen voor kinderen en volwassenen? Een fietshelm voor je kind. Voor de kleine fietsers onder ons moeten we extra goed op de kwaliteit van de fietshelm letten.
Fietshelm kopen? Groot assortiment fietshelmen 12GO Biking. Fietshelm kopen? Groot assortiment fietshelmen 12GO Biking.
Een fietshelm is zonder twijfer het belangrijkste onderdeel van jouw fietsoutfit. Een goede fietshelm past goed op het hoofd en geeft je tijdens het fietsen uitstekende ventilatie. Het aller belangrijkste kenmerk van de fietshelm blijft natuurlijk dat deze je beschermt tegen ernstige verwondingen aan het hoofd op het moment dat het nodig is.
Fietshelmen Fietsersbond.
Bijkomend voordeel: het is voor de beleidsmakers geen dure maatregel: fietsers kopen de helm tenslotte zelf. Beeld-auteur: Pixabay/Erika Wittlieb. Nu is er niets tegen mensen die er zelf voor kiezen een fietshelm op te zetten omdat ze zich dan prettiger voelen.
Fietshelm Kopen? Frank.
Ook de andere eigenschappen van de fietshelm, zoals ventilatiegaten en bevestigingen zijn sterk verbeterd. Bij ons kunt u kiezen uit alle soorten en maten fietshelmen en kinderhelmen: racefiets-helmen, mountainbike-helmen en BMX-helmen. Op elk hoofd past een fietshelm of kinderhelm van de fietshelm-expert.

Contacteer ons