boogschieten         

Meer resultaten voor boogschieten

Koninklijke Edele Handboog Waterschei.
Op kermismaandag houdt de Kon.Edele Handboog een opendeurdag waarbij iedereen eens kan komen schieten op een liggende wip om zo deze traditionele sport eens te leren kennen. Daar waar het boogschieten vroeger een sport was overladen met vooroordelen, merken wij dat vooral jongeren nu dol enthousiast zijn over het boogschieten.
Boogschieten Gemeente Mol.
Mol in cijfers. Samenstelling college van burgemeester en schepenen. Agenda en verslagen gemeenteraad. Sportlokaal Olympia Mol-Sluis. gsm 0499 29 19 83 Danny Vercaigne. sportaccommodatie: 6 indoorbanen en 2 outdoorbanen boogschieten. Jeugd en sport. Open vandaag: 9 12 uur 13.30 16 uur.
Boogschieten Xentre Adventure.
Boogschieten in de Belgische Ardennen. Boogschieten, een activiteit voor jong en oud. Een schietschijf, uitleg, een roos.het lijkt zo makkelijk maar niks is minder waar. Daag iedereen uit en bewijs jezelf in de competitie met je vrienden, familie of collega's.
Handboogliga.
26/07/2020 1440 Round 4x70/60/50m en FITA DVS Zelzate. 19/07/2020 1440 Olympic Round Handboogliga. Bekijk alle uitslagen. Niet te missen. 21/06/2017 Goed Bestuur. Wat is boogschieten? Boogschieten is een sport waarbij pijlen worden weggeschoten naar een doel met behulp van een boog.
Boog en buksschieten in de Ardennen Survival Life.
Daar komen we tijdens de activiteiten boog en buksschieten achter. Tijdens deze activiteit ga je zowel met de handboog als een luchtbuks schieten. Eerst krijg je een uitgebreide uitleg over de technieken en de veiligheidsaspecten van het boogschieten. Daarna kun je oefen tijdens het vrij schieten.
KNBBW.
Volwassenwerking KNBBW De Koninklijke Nationale Bond der Belgische Wipschutters staat als nationale federatie in voor de organisatie en coördinatie van diverse wedstrijden en. De KNBBW is naast lid van het Belgisch Olympisch Interfederaal Comité BOIC ook lid van het Internationaal Europees Comité Boogschieten Staande.
BOOGSCHIETEN Schuttersgilde Schoten.
Berschermingsnet voor boogschieten.
U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Berschermingsnet voor boogschieten. Berschermingsnet voor boogschieten. Zwaar fijngemaasd net van nylon, met hoogwaardige zoomband van PVC, iedere 30 cm voorzien van ringen, inclusief bevestigingsringen. Het net is bevestigd aan een stalen kabel.

Contacteer ons