voetbal         

Meer resultaten voor voetbal

Tv-optie Sports Voetbal België, Hockey, Champions League, NBA Proximus.
Vragen over verbruik of factuur? Belgisch voetbal, basketbal en heel wat internationale competities. Vanaf 11 95, /maand. Ik ga ervoor. Ik ga ervoor. 11 95, /maand. Alle matchen van het Belgisch voetbal Jupiler Pro League Proximus League én het beste van het Belgisch basketbal en hockey.
Sport.be Voetbal.
Halve finale eindhalte voor Club op Viareggio Cup. M'Buyu' nieuwe technisch directeur van Lokeren. Ananidze redt leven van Schär VIDEO. Blinde dribbelt en scoort na heerlijke rush VIDEO. Red Flames gaan naar Verenigde Staten. Mascotte EK voetbal 2020 officieel voorgesteld.
Wedden op Sport Profiteer van een 100% Profit boost Ticket.
De Belgische Kansspelcommissie, een orgaan dat valt onder de bevoegdheid van de Federale Overheidsdienst Justitie, heeft Unibet Belgium Ltd vergunningen verleend voor de exploitatie van de inrichting van weddenschappen verleend op 8 februari 2012, vergunningsnummer FA116799 en de exploitatie van de inrichting van weddenschappen via informatiemaatschappij-instrumenten verleend op 4 juli 2012, vergunningsnummer FA116799.
Voetbal Focus en WTV.
Moeskroen heeft zondag op de zevende speeldag van de Jupiler Pro League zijn eerste punten van het seizoen veroverd. 16 september 2018. Roeselare zakt naar voorlaatste plaats. KVS Roeselare heeft zaterdagavond met 2-0 verloren van Union op de zesde speeldag van de Proximus League.
Fraude Belgisch voetbal De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Dossier Fraude Belgisch voetbal. Fraude Belgisch voetbal. Opnieuw 16 mensen verhoord in fraudedossier Belgisch voetbal, Peter Maes bracht nacht in cel door. Wat bedoelde makelaar Veljkovic nu écht met de keuken is besteld? Vandaag zet het bondsparket de verhoren van vijf ex-officials van KV Mechelen en Waasland-Beveren verder.
Voetbal De Zondag.
7 dagen populair. Voetbal Aimé Anthuenis: AA Gent doet mee voor de titel. Tom Vanden Berghe 19 maart 2019. Voetbal Aimé Anthuenis: Het beloven bijzonder leuke play-offs te worden. Tom Vanden Berghe 11 maart 2019. Voetbal Aimé Anthuenis: Anderlecht plaatst zich straks voor play-off 1.
Voetbal voorwerp Wikipedia.
Rond 1970 verschenen voetballen met het Buckminster patroon, samengesteld uit kleine vijf en zeshoeken. Tijdens het WK van 1986 in Mexico werd voor het eerst een polyurethaan voetbal gebruikt. Door deze synthetische vervanger van leer werd de voetbal lichter, sneller en minder gevoelig voor vocht.
EK Voetbal Klara Blijf verwonderd.
Ook Klara kan niet om de gekte van het EK voetbal heen. Een maand lang toont Fred Brouwers aan dat klassieke muziek en voetbalfanatisme niet noodzakelijk onverzoenbaar zijn. EK Klassiek: Anthony Turnage. categorie: Klassieke muziek. Ook Klara kan niet om de gekte van het EK voetbal heen.

Contacteer ons