voetbal         

Resultaten voor voetbal

Fraude Belgisch voetbal De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Dossier Fraude Belgisch voetbal. Fraude Belgisch voetbal. Opnieuw 16 mensen verhoord in fraudedossier Belgisch voetbal, Peter Maes bracht nacht in cel door. Wat bedoelde makelaar Veljkovic nu ├ęcht met de keuken is besteld? Vandaag zet het bondsparket de verhoren van vijf ex-officials van KV Mechelen en Waasland-Beveren verder.
L-V-L Liefhebbers Voetbal Liga.
Hartelijk welkom op de website van de Liefhebbers Voetbal Liga. De voornaamste doelstelling van de LVL, die werd opgericht in 2010, is een voetbalcompetitie aan te bieden op maat van alle liefhebbers, die niet alleen de voetbalsport als hobby wensen te beoefenen, maar die zich daarbij ook op een gezonde en aangename manier wensen te ontspannen.
Voetbal Focus en WTV.
Moeskroen heeft zondag op de zevende speeldag van de Jupiler Pro League zijn eerste punten van het seizoen veroverd. 16 september 2018. Roeselare zakt naar voorlaatste plaats. KVS Roeselare heeft zaterdagavond met 2-0 verloren van Union op de zesde speeldag van de Proximus League.
Voetbal Buitenschoolse Sport.
Tijdens deze lessen laten we de kinderen spelenderwijs kennismaken met voetbal. Aangepast aan de leeftijd leren we de verschillende dribbel en traptechnieken aan en wagen we ons natuurlijk regelmatig aan een wedstrijdje. Het recreatieve staat hier centraal en winnen of verliezen onbelangrijk.
Voetbal Decathlon.
KEUZE VAN ONS TEAM. Voetbal voor competitie Select Pro TB. Dit product is niet online verkrijgbaar. Alle filters bekijken. Mijn winkel kiezen en de beschikbaarheid controleren De beschikbare producten bekijken in Mijn winkel Winkel veranderen. Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel Winkel veranderen.
Sport.be Voetbal.
Samatta: Dit duel is voor elk kind dat voetbal speelt een droom. Mazzu: Manchester United deed het goed tegen Liverpool. Thomas Meunier verwacht gevaarlijke wedstrijd: Mogen Club zeker niet onderschatten. Philippe Clement: PSG is nog een stap hoger dan Real Madrid.
GARRINCHA 5-a-side voetbal, Veldverhuur Verjaardagsfeestjes Verjaardagsfeestjes.
60 minuten bubble voetbal plezier met begeleider 60 minuten 5-a-side voetbal Uitnodigingen voor de vriendjes Pannenkoeken en frisdrank worden voorzien Gepersonaliseerd voetbalshirt. Bedankt" voor het superleuk verjaardagsfeest van Matisse. Superleuk voetbalshirt en de voetbal was de kers op de taart.
De snelste en meest complete voetbalnieuwssite VoetbalPrimeur.be.
Hollandse toptalenten komen weer tot scoren in Europa: pak ruim 5 keer je inzet! AZ en Koopmeiners doen goede zaken voor het Nederlands voetbal en jij pakt 5 keer je inzet! Bij Hoe is het ook alweer met zien we een Nederlander verliezen van Braga en pak jij 5 keer je inzet!

Contacteer ons