mountainbike helm         

Meer resultaten voor mountainbike helm

MTB of mountainbike helm voor de beste prijs? Fietsenwinkel.nl.
Om blijvend hoofdletsel te voorkomen is het daarom van groot belang om een mountainbike helm te dragen wanneer je gaat genieten van je mountainbike. Een MTB helm is speciaal gemaakt voor de mountainbike rijders en heeft speciale specificaties die een normale fietshelm niet zal hebben.
bol.com Fietshelm voor Mountainbike kopen? Kijk snel!
ABUS Helm Pedelec Velvet Black. Abus Pedelec Fietshelm L 56-62cm Concretegrey. Abus Urban-I v.2 Fietshelm. Verkrijgbaar in 3 maten. Abus Pedelec Fietshelm L 56-62cm MarsalaRed. Abus Raxtor S-Cention Fietshelm. Verkrijgbaar in 2 maten. Abus Urban-I v.2 Fietshelm. Verkrijgbaar in 4 maten. DUNLOP MTB Mountainbike Zwart.
Bontrager helm ook geschikt voor speed-pedelec Grinta!
De Rally MIPS en Rally MIPS-dameshelm blijven een uitstekende keuze voor degenen die op een mountainbike over de trails wil rijden, maar de nieuwe certificatie geeft aan dat de Rallys een nog breder toepassingsgebied bestrijken. Bontrager is ervan overtuigd dat ook speed-pedelec fietsers het comfort en de kwaliteit van de Rally MIPS weten te waarderen. Vanzelfsprekend garandeert de Bontrager Crash Replacement Guarantee dat elke helm die beschadigd raakt tijdens een ongeval in het eerste jaar na aankoop gratis wordt vervangen.
Fietshelmen voor de weg en MTB AGU everydayriding.
Excuses uit het verleden om geen helm te gebruiken, zoals te warm hedendaagse helmen zijn voorzien van goede ventilatie, zwaar de lichtgewicht AGU-helmen voel je nauwelijks op je hoofd, na twee keer dragen weet je niet beter en lelijk er zijn genoeg helmen met supersnelle designs zijn hopeloos achterhaald: tegenover iedere smoes om géén helm te dragen staat een veel beter argument om het wél te doen.
MTB-helm Kopen? Frank.
Pas als de MTB-helm goed aansluit kan deze naar behoren functioneren. het ventilerend vermogen: afhankelijk van de hoeveelheid ventilatiegaten ventileert een fietshelm beter of minder dan een andere helm. Ook de wijze waarop de gaten geplaatst zijn heeft hier invloed op: dit regelt namelijk de luchtstroom. met of zonder vizier: de meeste mountainbike helmen in ons assortiment beschikken over een verwijderbaar vizier.
Mountain Bike Action Magazine.
We tested Cannondales Scalpel Si in April of last year. It immediately impressed us as a quick and lightweight cross-country weapon; however, it was specifically designed to be a race bike first and a trailbike second. Mountain Bike Action is Hiring.
MTB Helmen Mantel.com België.
MTB Helmen 34. Knal over de wortels, vlieg over de heuvels en rij hard uit de bochten met een veilig gevoel. Dan is een goede mountainbike helm een absolute must have. Deze helmen zijn verkrijgbaar bij ons in verschillende maten, kleuren en met of zonder afneembaar vizier.
Review: POC Tectal Mountainbike Helm GearLimits.
POC Tectal Mountainbike helm. De POC Tectal mountainbike helm is een fijne, goed beschermende helm die je niet voelt zitten. Voor hetzelfde bedrag bescherm ik mijn hoofd tóch liever met een exemplaar met MIPS. Vorig artikel 007 Elements Experience in Sölden weer eens wat anders dan après-ski.

Contacteer ons