sport winkel         

Meer resultaten voor sport winkel

Delsport ruime keuze voetbalschoenen en sportschoenen.
Onze sportwinkel is reeds meer dan 50 jaar een begrip in Waregem, maar ook online kan je er terecht voor al je sportkleding en sportschoenen. Door ons bijzonder ruim aanbod vind je altijd wat je zoekt, welke sport je ook beoefent. In onze splinternieuwe voetbalshop vind je de nieuwste voetbalschoenen van Nike, adidas en Puma, maar ook een ruim aanbod voetbalkleding en tal van voetbalaccessoires. Ga je liever hardlopen? Bekijk dan zeker ons aanbood loopschoenen en loopkledij in onze hardloopwinkel. Of sta jij liever op de allernieuwste skilatten? Dan kan je in onze skiwinkel je skimateriaal huren en je skikleding kopen. Kortom, voor het beoefenen van allerlei sporten vind je in onze sportwinkel een uitgebreide keuze aan sportartikelen van bekende merken. We bestaan al sinds 1966. Die kennis en ervaring vertaalt zich in uitvoerige uitleg en advies in de winkel.
Sportics Your sport assistant.
Your sport assistant! Sportics wil graag je sportassistent zijn voor alles wat zwemmen, fietsen en lopen omhelst. Als nieuwe winkel in zuid West-Vlaanderen kiezen we er voor om ons te specialiseren in deze 3 sporttakken. Vertrekkend vanuit de disciplines van de triatlon-sport, doch iedere sporttak afzonderlijk sterk uitgebouwd zodat zowel de individuele loper, zwemmer, fietser als de combi-sport liefhebber zijn gading kan vinden in onze collectie.
Topsport Uw regionale sportspecialist.
Over Topsport Lebbeke. De wieg van TOPSPORT was een kleine verkoopsruimte, een hoekje sportgerief in een bestaande superette, een drietal km. van de huidige vestiging. Midden de jaren zeventig dreef de stijgende verkoop de sportartikelen uit het hoekje naar een bijverdieping van 50 m2.
Melosport.
sportgoods.be.
Voor alles over lopen en fietsen in Sint-Truiden en omgeving moet u daarom bij Sportgoods Running Cycling zijn. Johan Mondelaers is zaakvoerder en helpt de klanten in de winkel de juiste keuze te maken. Hij is in 2008 gestart met zijn eigen zaak nadat hij altijd actief geweest was in de sector.
De of het sportwinkel? Welk lidwoord.
Elke dag een e-mail ontvangen met de oefening? Deutsch: Sportgeschäft Bekijk of het der of die Sportgeschäft is. Français: magasin de sport Bekijk of het Le o La magasin de sport is. Jou of jouw: jouw sportwinkel. Mooi of mooie sportwinkel.
Teamwear netex-sport.
Grote baan 142 2235 Hulshout. 015/22 31 54 Fax. 015/22 51 52. Onze 40 jaar ervaring en specialisatie in teamwear en promotiekleding. met of zonder personalisatie staan garant voor een uitzonderlijke. Voetbal Handbal Basketbal Volleybal Lopen Wandelen Recreatie Visclubs Hondenclubs enz. In het gamma van onze merken heeft u een uitgebreide keuze aan.: Shirts en shorts Trainings KW's' Coachjacks t-shirts Polo's' Fleeces. Wij zijn exclusief verdeler van SALLER Teamwear. Klik op de logo's' hiernaast en blader door de catalogi. Wij staan graag ter beschikking voor eventuele vragen. Voetbal: KVC Westerlo KSK Heist Dessel Sport KSK Weelde KSK Wavria.
Sportline Uw Belgische sportspeciaalzaak.
Klik hier voor onze openingstijden of bestel online. Heb je al onze nieuwe Sportline's' Offside Bar ontdekt te Rumbeke? Je kan er terecht voor een heerlijke lunch, een frisse apero, een zoet dessert, of gewoon een goeie koffie. We serveren superlekkere nachos, aperoplankjes, smoothies, vers geperst fruitsap, mojito's, mojito's' strawberry. Komt het water je al in de mond? We zijn doorlopend open van maandag tot zaterdag van 10u tem 18u30 en op zondag van 14u-17u. Gratis levering vanaf 25. Gratis omruilen binnen de 14 dagen. Blijf op de hoogte! Maalse Steenweg 60. 8310 Sint-Kruis Brugge. Shop met vertrouwen.

Contacteer ons