spellen         

Op zoek naar spellen?

Gratis woordenboek Van Dale.
spel het; o; verkleinwoord: spelletje 1 het spelen, het bewegen: een spel van krachten onderlinge beïnvloeding 2 meervoud: spelen bezigheid ter ontspanning volgens bep. regels: vrij spel hebben onbelemmerd zijn gang kunnen gaan; sport gevaarlijk spel actie die gevaar oplevert voor de tegenstander en daarom als overtreding geldt 3 meervoud: spelen kansspel: hoog spel spelen veel risico nemen om iets te bereiken 4 meervoud: spelen een partij die je speelt: een spelletje doen; een spelletje domino; geen spelletjes spelen eerlijk zeggen wat je bedoelt; alles op het spel zetten wagen 5 meervoud: spellen stel voorwerpen die je bij een spel 2 nodig hebt 6 meervoud: spelen toneelspel 7 het bespelen van een instrument: vioolspel 8 meervoud: spelen wedstrijd: de Olympische Spelen sp e llen spelde, heeft gespeld 1 de letters in volgorde noemen: de krant spellen van het begin tot het einde lezen 2 de woorden volgens vaste regels schrijven. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Spellen Groot Assortiment Supra Bazar Supra Bazar Je vindt er alles.
Dus op zoek naar een bordspel, actiespel, of partyspel? Bij Supra Bazar hebben we de ruimste keuze spelletjes! Bij Supra Bazar kan je alle speelgoed online kopen of in één van onze winkels, die ook open zijn op zondagvoormiddag. Studio 100 Spellen.
Spellen Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Spellen of met Spellen in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Spellen inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Spellen en verwijzingen daarnaartoe.
Spellen Speelgoed.
Voeg toe aan verlanglijst Vergelijk product. Spellen voor jong en oud. Sommige spellen worden nooit oud hoeveel tijd er ook passeert en gelukkig maar! Zo zijn we altijd nog mee met de tijd en kunnen we meespelen met onze kinderen.
Voer oorlog met orks, leg eieren en ontmasker presidenten: 5 nieuwe spellen getest De Morgen. Deel dit artikel. Loading.
Voor u uitgelegd. Voer oorlog met orks, leg eieren en ontmasker presidenten: 5 nieuwe spellen getest. Tijdens de lockdown zijn bordspelen erg populair in Vlaanderen. Beeld Thomas Nolf. Richard Nixon op de knieën krijgen? Of ga je toch liever vogelen?
Spellen.
JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Ga naar de inhoud. Toggle Nav Winkelwagen. Jouw nieuwste lievelingsspel. Nog maar een paar nachtjes slapen. Voor de echte strateeg Strategiespellen. Spellen voor kids vanaf 4 jaar Kinderspellen. Handzame spellen Kaartspellen. Spellen voor het hele gezin Gezelschapsspellen. Voor jouw volgende spellenavond Partyspellen. Makkelijk mee te nemen speelplezier Reisspellen. Puzzelplezier voor kids vanaf 3 jaar Kinderpuzzels. Ouderwets puzzelplezier Klassieke puzzels. Prachtige platen uit heel de wereld Foto puzzels. Unieke puzzels voor elke liefhebber Speciale puzzels. Knutselen en puzzelen in één Hobbypakketten. Spel op maat. Tonen als Foto-tabel Lijst. Producten 1 12 van 369.
Aangepaste gezelschapspelletjes kopen? ThuiszorgWebshop.be ThuiszorgWebshop.be.
4 vergrote gezelschapsspellen. Stratenspel: La Strada. Steekbord met knijpertjes. Vloerwerpspel met 12 werpzakjes. Mens erger je niet Vergroot en stabiel. In ons aanbod hebben we ook allerhande aangepaste gezelschapsspelletjes. Al deze spellen zijn geselecteerd op basis van een aantal voorwaarden. Zo hebben we voor slechtzienden vergrote kaarten en dobbelstenen. Voor mensen met een motorische beperking bieden we een heel aantal spellen aan die hier rekening mee houden. Onze kaartenhouders zijn zeer populair en worden zelfs vaak door jongeren besteld die dit een handig hulpmiddel vinden. Met onze spellen zijn we er ook voor mensen met dementie. Behalve dat ouderen met plezier actief zijn, stimuleert het spelen van een spel of spelletje hun geheugen en geestelijke fitheid, wat de cognitieve vaardigheden verbetert.
Alle spellen PlusOnline.
De leukste quizzen. Tablets en smartphones. Met Plus op Reis. Lekker smullen met vlees. Stelling van de week. Kunst en cultuur. Mantelzorg en thuiszorg. Langer zelfstandig wonen. Leer meer met Etadoro. Win prijzen met quizzen. Wekelijkse Plus Taaltest. Ga terug naar: Home. Plus Spellen: zo werkt het. Behaal zo min mogelijk strafpunten en versla uw tegenstanders! Behaal elke ronde een zo hoog mogelijke score en win! Versla de spelers links en rechts van je! Mens erger je niet. Het klassieke bordspel nu online! Verslaat u alle tegenstanders? Het populaire kaartspel UNO maar dan online! Speel het op UNO gebaseerde kaartspel! Schiet de kleurtjes bij elkaar en laat zoveel mogelijk bellen knappen.

Contacteer ons