fiets helm         

Meer resultaten voor fiets helm

veiligverkeer.be Fietshelm: niet verplicht, wel veilig.
Na een ongeval koop je best een nieuwe helm. Ook al lijkt er vanbuiten niets aan, de helm kan vanbinnen wel beschadigd zijn als hij een klap heeft gehad let dus op met tweedehandshelmen. Steek je arm uit als je van richting gaat veranderen: afslaan, inhalen, voorbijsteken of uitwijken. Dat is verplicht als je het veilig kan doen. Als je een fietskar hebt achter je fiets, mag je niet met twee naast elkaar rijden.
Slimme fietshelm EOS Wetenschap. facebook. twitter. youtube.
Binnenin de helm detecteert een sensor of de fietser valt, waarna een sms wordt uitgestuurd. De achterzijde van de fiets is uitgerust met een camera, die op het achterliggende verkeer is gericht om naderende voertuigen te detecteren en hun snelheid en afstand tot de fietser in te schatten.
Getest: Review de fietshelm van Egg Blabloom online ecologische babywinkel.
0 reacties Kim Smeets Productverslag. Achterop op de fiets of als ze zelf fietsen: we hebben onze kindjes van kleins af aan een helm aangedaan. Ze vinden het nu heel normaal. Meer zelfs, ze vragen om hun mooie Egg helm!
fietshelm ADEMLOOS.
Wetenschappers van het prestigieuze Massachusetts Institute of Technology MIT werken aan een helm die de hersenactiviteit van fietsers meet. De informatie kan stadsplanners helpen om gevaarlijke punten te identificeren, maar ook gedeeld worden met andere fietsers. Minder veilig met fietshelm? Helm of geen helm, dat is de vraag van elke fietser die zich in het drukke stadsverkeer waagt.
Fietshelm verplicht voor kinderen in Oostenrijk.
Kies een helm met een CE-label. Kies een helm in de juiste maat. Dit kan je nagaan door je kind de helm op te laten zetten en te laten schudden met het hoofd. De helm mag niet bewegen. Draag de helm op de juiste manier: recht op het hoofd, niet naar voor of naar achter gezakt. Koop een nieuwe helm bij beschadiging. Zorg ervoor dat je kind de helm systematisch opzet een helm in een mooi, fel kleurtje kan daarbij wonderen doen. Sinds 31 mei 2011 is het in Oostenrijk verplicht voor kinderen tot en met 12 jaar om een fietshelm te dragen. Wat betekent dat voor jou? Vergeet voor een fietsvakantie in Oostenrijk met je kinderen zeker niet de fietshelmen in te pakken! Het dragen van een fietshelm is dan wel niet verplicht voor volwassenen, het is in ieder geval sterk aan te raden. Zeker als je weet, dat de grootste doodsoorzaak bij valpartijen met de fiets, hoofd of hersenletsels zijn.
Wat is een goede fietshelm?
Door dit al van jongs af aan te doen, maak je er een goede gewoonte van! Ook in de fietsstoel zet je je kind best een helm op. Een fiets met kinderstoeltje is minder stabiel dan een gewone fiets en valt dus ook makkelijker.
Fietshelm kopen? BESLIST.be Ruime keus. lage prijs.
Mighty fietshelm E-bike Deze fietshelm voor de elektrische fiets geeft een optimale bescherming aan jouw hoofd. De EPS schokabsorptie laag is bij deze helm dikker dan bij de standaard helmen. Daarmee is de helm nog veiliger en nog sterker. De helm van Mighty heeft een uitstekende pasvorm en heeft een draaiknop om de helm te verstellen.
Paradisio.
Opgeruimd staat netjes. Kijk eens hoe ik groei. Haken en hangers. Op stap autostoelen, buggy's, wandelwagens, fietsstoelen., Buggy's' en meer. Buidels en draagdoeken. Met de fiets. Pas op veiligheid, deur en bedhekjes, thermometers., Veilig in huis. Alle artikels keurig opgelijst.

Contacteer ons