fiets helm         

Zoeken naar fiets helm

Fietshelmen Fietsersbond.
Vind jij een verplichte helm ook geen goed idee? Steun de Fietsersbond voor 250, per maand. Word nu lid. In dit Engelstalige filmpje van The Guardian legt journalist Peter Walker meer uit over de fietshelm. Toch een helm? Vind je het toch een veilig idee om een helm op te zetten?
Fietshelm kopen? Rijwielen jacobs.
Reflectie fluo accessoires. Fietstassen, manden rugzakken. Bekijk ons aanbod van fietshelmen. Een fietshelm is essentieel voor wie veilig wil fietsen. Kom langs in onze winkel zodat we je kunnen adviseren naar de juiste fietshelm. Filter Sorteer op: Sorteer op populariteit.
Tips om een fietshelm kopen: waar moet je op letten en wat z. Het Nieuwsblad.
Een helm is deel van je outfit, hij moet passen bij je kledij of de look die je wil uitstralen. Foto: Wim Daneels. Hij is lang niet meer de lelijke champignon of Calimeroschelp op je hoofd uit de jaren tachtig en negentig. Hij is nu beschikbaar in vele kleurtjes en modellen en heeft heel veel aan gewicht verloren. Bij kinderen en voor sportief en recreatief gebruik is hij min of meer ingeburgerd, maar in het woon-werkverkeer is hij nog vaak persona non grata. De fietshelm blijft een controversieel hoofddeksel. Neen, hij is niet verplicht in Belgiƫ. En dat zal ook nog niet snel gebeuren. Temeer omdat onderzoek heeft uitgewezen dat het verplichten van de fietshelm voor de algemene volksgezondheid een averechts. Meer over Tips voor fietsers. De laatste rechte lijn. De kunst van bikepacking: zo krijg je alles wat je nodig hebt op je fiets geladen.
Fietshelmen Fietskledij Online kopen Fashion for Cycling.
Fietshelm voor elektrische fiets. Tip: heb je een elektrische fiets die ondersteuning biedt tot 45km/u met andere woorden: een speed pedelec? Dan is het dragen van een helm verplicht! Deze snelle elektrische fietsen horen namelijk in dezelfde klasse als bromfietsen.
Beste fietshelm Kinderhelmen.com.
Hierdoor weet u dat uw kinderen veilig op de fiets kunnen stappen! Een greep uit ons assortiment.: Helm Kiddimoto Red Dotty 3995, 3295., Helm Nutcase Street Gen3 Silver Wavelength Matte MIPS 10995., Helm Nutcase Street Gen3 Tree Hugger 7995., Helm Kiddimoto Metallic Red 3995, 3295.,
Fietshelmen veiligheidsaccessoires Hubo.
Er kan voor dit toestel geen javascript ingeladen worden, gelieve je instellingen te wijzigen of een ander device te gebruiken. Hubo Nieuwsbrief Bonus Kaart Vacatures Klantenservice. Hulp en advies. Vind je winkel. Promoties Outlet Hulp en advies. Hubo Nieuwsbrief Bonus Kaart Vacatures Klantenservice. Mijn profiel Adres wijzigen Uitloggen. Auto, fiets step.
Hoe een fietshelm kiezen? DVV verzekeringen.
De mountainbikehelm is veel robuuster en ademt beter. De helm voor op de weg is licht en heeft een aerodynamische vorm, met een meer open en geribde beschermlaag. De stadshelm is ronder en goed geventileerd. Wanneer een fietshelm vervangen? Standaard na 5 jaar, want de materialen verslijten. Na een val of een botsing hoe klein die ook geweest is, want de structuur kan beschadigd zijn zonder dat u er iets aan ziet. Als u beschadigingen opmerkt: scheuren, defecte riempjes enz. Als uw kind groeit en de fietshelm niet meer past. Uw DVV-consulent is er voor u. Hebt u een goede fietshelm gevonden? Dan kunnen een verzekering van uw lichamelijke letsels bij een verkeersongeval of een verzekering voor uw fiets tegen diefstal en schade ook interessant zijn.
Fietshelm: een belangrijke bescherming.
Want omdat zon fiets zwaarder en sneller is en het gewicht anders verdeeld zit, gaan mensen er vaker mee tegen de grond. Rijd je met een speed pedelec tot 45 km/u dan ben je verplicht om een helm te dragen, net zoals op een motorfiets.

Contacteer ons