fiets helm         

Resultaten voor fiets helm

Fietshelmen Fietsersbond.
In Nederland laait af en toe de discussie op over actieve promotie van de fietshelm of zelfs over een helmplicht voor fietsers. De Fietsersbond heeft gerede twijfel over nut en noodzaak van deze fietshelmmaatregelen en maakt zich ernstig zorgen over de negatieve effecten van verplichte fietshelmen in Nederland Fietsland.
Fietshelm kopen? Rijwielen jacobs.
Fietstassen, manden rugzakken. Bekijk ons aanbod van fietshelmen. Een fietshelm is essentieel voor wie veilig wil fietsen. Kom langs in onze winkel zodat we je kunnen adviseren naar de juiste fietshelm. Filter Sorteer op: Sorteer op populariteit. Sorteren op nieuwste.
Tips om een fietshelm kopen: waar moet je op letten en wat z. Het Nieuwsblad.
Een helm is deel van je outfit, hij moet passen bij je kledij of de look die je wil uitstralen. Foto: Wim Daneels. Hij is lang niet meer de lelijke champignon of Calimeroschelp op je hoofd uit de jaren tachtig en negentig.
Fietshelmen Fietskledij Online kopen Fashion for Cycling.
Log in / Maak een account. Er zijn 638 producten. Een goede fietshelm is een echte must voor elke wielerliefhebber. Een fietshelm beschermt je niet alleen bij een val, maar bedekt je hoofd ook bij regen of felle zonneschijn. De ideale fietshelm.
Beste fietshelm Kinderhelmen.com.
Hierdoor weet u dat uw kinderen veilig op de fiets kunnen stappen! Een greep uit ons assortiment.: Helm Kiddimoto Red Dotty 4495, 3495., Helm Nutcase Street Gen3 Tree Hugger 7995., Helm Kiddimoto Metallic Red 4495, 3495., Helm Kiddimoto Skullz 4495, 3495.,
Fietshelmen veiligheidsaccessoires Hubo.
Er kan voor dit toestel geen javascript ingeladen worden, gelieve je instellingen te wijzigen of een ander device te gebruiken. Hubo Nieuwsbrief Bonus Kaart Vacatures. Hulp en advies. Vind je winkel. Promoties Outlet Hulp en advies. Hubo Nieuwsbrief Bonus Kaart Vacatures. Mijn profiel Adres wijzigen Uitloggen. Auto, fiets step.
Hoe een fietshelm kiezen? DVV verzekeringen.
De mountainbikehelm is veel robuuster en ademt beter. De helm voor op de weg is licht en heeft een aerodynamische vorm, met een meer open en geribde beschermlaag. De stadshelm is ronder en goed geventileerd. Wanneer een fietshelm vervangen? Standaard na 5 jaar, want de materialen verslijten. Na een val of een botsing hoe klein die ook geweest is, want de structuur kan beschadigd zijn zonder dat u er iets aan ziet. Als u beschadigingen opmerkt: scheuren, defecte riempjes enz. Als uw kind groeit en de fietshelm niet meer past. Uw DVV-consulent is er voor u. Hebt u een goede fietshelm gevonden? Dan kunnen een verzekering van uw lichamelijke letsels bij een verkeersongeval of een verzekering voor uw fiets tegen diefstal en schade ook interessant zijn.
Fietshelm: een belangrijke bescherming.
En ook wie tegenwoordig met een elektrische fiets rijdt, kan er best een gebruiken. Want omdat zon fiets zwaarder en sneller is en het gewicht anders verdeeld zit, gaan mensen er vaker mee tegen de grond. Rijd je met een speed pedelec tot 45 km/u dan ben je verplicht om een helm te dragen, net zoals op een motorfiets.

Contacteer ons