slagboom         

Op zoek naar slagboom?

Verkeerschaos nadat slagboom in bovenleiding terecht komt Herentals Regio HLN.
Verkeerschaos nadat slagboom in bovenleiding terecht komt. 21 december 2018. Deel via Facebook 0 Tweet. Peter Vanderveken De slagboom kwam in de bovenleiding terecht. Herentals Aan de spoorwegovergang aan de Lichtaartseweg is vrijdagavond iets voor 18 uur een slagboom in de bovenleiding terechtgekomen, vermoedelijk door de wind.
Slagbomen Kips.be.
De nieuwe P reeks is een mijlpaal in de ontwikkeling van slagbomen. Ongeveƫvenaarde loopeigenschappen zoals versnellen, bijhouden van het tempo en afremmen behoren tot de basiseigenschappen van deze reeks. De behuizing van de slagbomen in aluminium toont de uitstekende afwerking.
NE Automatisatie bvba.
Slagboom 230 V, 5 m Afrastering evenementen Bouwplaatsinrichting.
Slagboom 230 V, 5 m. Slagboom 230 V met een standaard boomlengte van 54, meter voorzien van een fundering. De slagboom wordt standaard bediend met een afstandbediening. Op wens kunnen we de slagboom besturen via een GSM module, detectielussen, kentekenherkenning, drukknop en toegangscontrolesysteem.
Slagboom Heras Belgiƫ.
Contact Heras Special Projects. Home Producten Poorten toegang Slagboom Slagboom. Heras Traffic Barrier. De Heras Traffic Barrier slagbomenlijn bestaat uit een serie duurzaam geproduceerde slagbomen welke uitermate geschikt zijn voor het reguleren van intensieve verkeersstromen. Neem contact op. 5688 ZG Oirschot.
Elektrische slagbomen.
Bepaal zelf aan welke kant de arm zich bevindt en bepaal zelf of u graag een knikarm, rok of schaarhek wenst voor uw slagboom. Om het gebruik van uw slagboom te vergemakkelijken en te beveiligen kan men verschillende opties aan de slagboom laten toevoegen.
Slagbomen op verschillende lengtes voor intensief gebruik Alphatronics.
Slagboom Torqus Maxxus van 6 tot 12 meter. Slagboom Torqus Maxxus van 6 tot 12 meter. Slagboom Torqus Maxx van 5 tot 8 meter. Slagboom Torqus Maxx van 5 tot 8 meter. Manuele slagboom ManuBar van 2 tot 7 meter.
Slagboom ASB-5507A Seculux NV SOMMER Antriebs und Funktechnik GmbH.
Bij stroomuitval kan de mechanische noodzwengel handmatig worden bediend om de slagboom te openen of te sluiten. Veiligheid door obstakelherkenning. De geautomatiseerde obstakelherkenning zorgt ervoor dat de slagboom automatisch weer opengaat reversie zodra deze een obstakel raakt en auto's' of personen dus niet worden ingeklemd.

Contacteer ons