slagboom         

Zoeken naar slagboom

Wagen rijdt door slagboom: drama vermeden Focus en WTV.
Wagen rijdt door slagboom: drama vermeden. Één dag na een dodelijk verkeersongeval met een trein duikt nu een filmpje op van een wagen die door een slagboom rijdt en op een haar na een botsing met de voorbij denderende trein op de lijn Veurne-Diksmuide mist.
Handbediende slagboom van 5 tot 6 m Manutan.
Ingebouwd contragewicht.Stoppal in gesloten en open stand.Vanaf 6 meter beschikt de hefboom over een extra tegengewicht en een versterkingskabel die aan de hoofdsteun bevestigd wordt. Wordt bevestigd op een vlakke plaat schroeven niet meegeleverd.Andere modellen op aanvraag: verankerbare modellen. Handbediende slagboom van 5 tot 6 m.
Slagbomen Kips.be.
De nieuwe P reeks is een mijlpaal in de ontwikkeling van slagbomen. Ongeveëvenaarde loopeigenschappen zoals versnellen, bijhouden van het tempo en afremmen behoren tot de basiseigenschappen van deze reeks. De behuizing van de slagbomen in aluminium toont de uitstekende afwerking.
Slagbomen Zeedijk/Antoine Bréartstraat Aanvraag toegangsbadge Gemeentebestuur Knokke-Heist.
De Zeedijk en de Antoine Bréartstraat zijn afgesloten met slagbomen vanaf 3 juli tot en met 7 september 2017. op 31 juli en 1 augustus worden de slagbomen opengesteld. Gemeentelijk reglement op de uitreiking en het gebruik van badge en doorgangssticker voor de bediening van de slagbomen op de Zeedijk.
Slagbomen CAME.
Parkeerplaatsen, toegangscontrole en tourniquets. You are here: Home Catalogus Parkeerplaatsen, toegangscontrole en tourniquets Slagbomen. Gard: de modulaire slagboom voor snelle doorgangen. Automatische verkeersslagboom voor doorgangen tot 4 m. Verkeersslagboom voor snelle doorgangen. Beheer van snelle doorgangen bij openbare parkeerplaatsen, ziekenhuizen en snelwegen.
Elektrische slagbomen.
Bepaal zelf aan welke kant de arm zich bevindt en bepaal zelf of u graag een knikarm, rok of schaarhek wenst voor uw slagboom. Om het gebruik van uw slagboom te vergemakkelijken en te beveiligen kan men verschillende opties aan de slagboom laten toevoegen.
Slagbomen op verschillende lengtes voor intensief gebruik Alphatronics.
Slagboom Torqus Maxxus van 6 tot 12 meter. Slagboom Torqus Maxxus van 6 tot 12 meter. Slagboom Torqus Maxx van 5 tot 8 meter. Slagboom Torqus Maxx van 5 tot 8 meter. Manuele slagboom ManuBar van 2 tot 7 meter.
Toegangscontrole van een slagboom de waele andy.
één aanspreekpunt voor al uw technieken. één aanspreekpunt voor al uw technieken. één aanspreekpunt voor al uw technieken. één aanspreekpunt voor al uw technieken. één aanspreekpunt voor al uw technieken. één aanspreekpunt voor al uw technieken. Toegangscontrole van een slagboom.

Contacteer ons