dammen         

Op zoek naar dammen?

Speldatabase.
Bij twee dammen tegen n dam geldt dat het na vijf zetten remise is, drie dammen tegen n wordt na zestien zetten wederzijds remise verklaard.Men kan gebruikmaken van de regels dat de tegenstander soms met slaan. Zo kan men bijvoorbeeld n steen opofferen om de tegenstander in een verloren stelling te dwingen of ruimte te laten zodat jij een dam kunt halen.Het damspel heeft veel varianten.
Wat is de betekenis van dammen.
het spelen van een spel op 100 vlakken met 20 witte en 20 zwarte stenen we hebben de hele avond zitten dammen Regelmatig werkwoord: dam men ik dam. Uit onderstaand onderzoek blijkt dat de namen Dammen, Damming en Dammingh bij elkaar horen.
Tips en tactieken om Dammen te winnen UltraBoardGames.
Probeer zoveel mogelijk dammen te krijgen. Een dam is ongelooflijk krachtig. De speler die meer dammen heeft wint immers gewoonlijk. Terwijl het slaan van schijven over het algemeen een goede zaak is, moet uw grootste zorg zijn om zoveel mogelijk van je eigen stukken te laten promoveren tot dam.
Dammen spelen? Op Speluitleg.com lees je alle regels van dammen.
Dammen is een wereldberoemd denkspel dat eigenlijk in dezelfde categorie als schaken valt. Al moeten wij daarbij wel opmerken dat dammen een vele malen eenvoudiger is en een stuk minder populair. Maar dammen is wel erg leuk om te doen, aangezien zowel jong als oud het spel zo onder de knie heeft.
Dammen.
Er worden twee types dammen gebruikt voor erosiebestrijding: aarden dammen en dammen uit plantaardige materialen. Aarden dammen worden logischerwijs opgebouwd uit aarde die ter plaatste gewonnen wordt door het uitgraven van een erosiepoel. Aarden dammen vangen het afstromend water en leemdeeltjes tijdelijk op in een erosiepoel achter de dam, waarbij het sediment kan bezinken en het water vertraagd wordt afgevoerd.
Thesaurus Dammen.
dammen nl-BE notities. Scopenote nl-BE: Een dam is een hindernis gelegen in een water bedoeld om de waterstroom te beperken, te controleren of tegen te houden bv. om de waterspiegel te verhogen. Note nl-BE: Gebruik dijken voor hindernissen gelegen langsheen een water rivier of zee bedoeld om het achterliggende land te beschermen tegen overstroming.
Engels dammen, checkers genoemd.
Wat is Engels dammen, checkers genoemd? Checkers is een bordspel dat op een bord van 8x8 velden wordt gespeeld. Het is een variant op het internationaal damspel. Checkers wordt met 2 maal 12 schijven gespeeld. Er zijn veel gelijkenissen met internationaal dammen.
Retro: BK Dammen voor de jeugd in Heule Focus en WTV.
Mo gow zeg. Retro: BK Dammen voor de jeugd in Heule. Retro: BK Dammen voor de jeugd in Heule. Ons archiefstuk van vandaag brengt ons terug naar 1998. In april vond toen in Heule het Belgisch kampioenschap dammen plaats voor de jeugdreeksen.

Contacteer ons