dammen         

Resultaten voor dammen

Dammen van Jumbo. 247. retour.
Beschikbaarheid van Dammen. in onze winkels in je buurt. De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid. Reserveer zonder aankoopverplichting een Dammen. Kies een andere winkel. Openingsuren Bekijk openingsuren. Ik zou graag op de hoogte blijven van interessante aanbiedingen.
Dammen KlassiekSpel.nl.
Gedichten en Wijsheden. Klassiek bordspel Dammen op een 10x10 bord, versla je tegenstander door zijn stenen te slaan en probeer jouw stenen tot dam te promoveren. Tetris Pinball Arkanoid Pacman Retro Snake Puzzels Biljard Bordspellen. Herstart Volledig scherm Doneer Dammen.
Dammen spelletjes FunnyGames.be.
Sla telkens een steentje over en probeer er op het eind 1 over te houden. Op FunnyGames.be vind je de leukste verzameling Dammen spelletjes! Je vindt hier maar liefst 8 verschillende Dammen spelletjes, zoals bijvoorbeeld 3 in one Checkers Classic Dammen.
Dammen/Spelregels Wikibooks.
Bovendien geldt dat niet tweemaal dezelfde schijf of dam geslagen mag worden. Als er keus is uit verschillende slagzetten geldt: meerslag gaat voor. Men moet zo slaan dat zo veel mogelijk schijven en dammen van de tegenstander in één keer worden geslagen.
Harm Jetten's' damprogramma.
Het belangrijkste verschil met DAM 2.1 is de mogelijkheid om via Internet met een andere speler te dammen, gebruikmakend van het DamExchange protocol opgesteld door Frank Mesander. Ik ontvang graag email over je ervaringen met deze versie, en wensen voor de volgende versie.
Gratis Damspel Speel Dammen Online.
Dammen is een twee speler spel, waar de ene speler wit is en de andere speler rood. Doel van het spel is om de stukken van de andere speler te pakken of het onmogelijk te maken voor de tegenstander om te bewegen.
dammen Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Vertalingen dammen NLFR. le jeu de dames m. Voorbeeldzinnen met dammen. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?
Dammen spelletjes.
De dubbele damstenen kan je alleen horizontaal en verticaal verplaatsen. Denk Spellen 53, Speel dammen tegen de computer of tegen een vriend of vriendin. Denk Spellen 23, Speel het veld leeg door fiches over de andere fiches heen te laten springen. Spelletjes Dammen Little Game.

Contacteer ons