dammen         

Zoeken naar dammen

dammen WikiWoordenboek.
Geluid: dammen hulp, bestand. inergatief, spel, sport, het damspel spelen Tijdens het tussenuur zitten leerlingen vaak te dammen met elkaar. het damspel spelen. Catalaans: dames ca. Deens: dam da. Duits: Dame spielen de. Engels: play draughts en VK, play checkers en VS.
Dammen Spelletjes, games en spellen Gratis op Spele.be!
Fun Dammen Fun Dammen Speel dammen tegen de computer of tegen een vriend of vriendin. Dam Dam Speel alle damstukken van de tegenstander weg door de damstukken te schuiven. Chinees Dammen Chinees Dammen Speel het veld leeg door met fisches over de andere fiches heen te springen.
Dammen spelletjes FunnyGames.be.
Sla telkens een steentje over en probeer er op het eind 1 over te houden. Op FunnyGames.be vind je de leukste verzameling Dammen spelletjes! Je vindt hier maar liefst 8 verschillende Dammen spelletjes, zoals bijvoorbeeld 3 in one Checkers 3D Dammen.
Engels dammen, checkers genoemd.
Checkers wordt met 2 maal 12 schijven gespeeld. Er zijn veel gelijkenissen met internationaal dammen. Toch zijn er enkele verschillen. Lees eerst de spelregels hieronder zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Spelregels Engels dammen of checkers.: Begin van het spel.
bol.com Dammen damspel hout JumboJumbo.,
8 99 jaar. Dammen behoort tot de oudste spellen die ons bekend zijn. De spelregels ervan zijn gemakkelijk te leren, kinderen vanaf 5 jaar leren het zo en de mogelijkheden zijn oneindig. Met houten damschijven! Reviews Dammen damspel hout Jumbo.
Gratis Damspel Speel Dammen Online.
Dammen is een twee speler spel, waar de ene speler wit is en de andere speler rood. Doel van het spel is om de stukken van de andere speler te pakken of het onmogelijk te maken voor de tegenstander om te bewegen.
dammen Zoeken Leermiddelen KlasCement.
Dammen wordt gespeeld op de donkere velden van het bord, te beginnen met 20 witte en 20 zwarte schijven. De spelers zetten om de beurt, wit begint. Wie niet meer kan zetten, verliest. Spelers kunnen remise overeenkomen, ook zijn er enkele remise.
Dammen spelletjes.
De dubbele damstenen kan je alleen horizontaal en verticaal verplaatsen. Denk Spellen 52, Speel dammen tegen de computer of tegen een vriend of vriendin. Denk Spellen 25, Speel het veld leeg door fiches over de andere fiches heen te laten springen. Spelletjes Dammen Little Game.

Contacteer ons