dammen         

Op zoek naar dammen?

dammen Zoeken Leermiddelen KlasCement.
In dit document lees je hoe je een damspel voor Vaderdag kan knutselen. 5 3 3118. Toegevoegd door Eddy Mertens Downloadbaar lesmateriaal. Laatst aangepast op 03.07.2017. De basisspelregels van dammen met visualisaties van het spelbord. 9 3 693. Dammen en schaken: Spelregels.
Dammen Spelregels.
Een groot verschil met het hedendaagse dammen is dat er destijds met stenen in kegelvorm werd gespeeld en dat tegenwoordig gebeurd met schijfjes. Het gerucht gaat ook dat de naam dammen is afgeleid van een Franse koningin in de middeleeuwen.
Dammen/Spelregels Wikibooks.
Bovendien geldt dat niet tweemaal dezelfde schijf of dam geslagen mag worden. Als er keus is uit verschillende slagzetten geldt: meerslag gaat voor. Men moet zo slaan dat zo veel mogelijk schijven en dammen van de tegenstander in één keer worden geslagen.
Dammen spelregels.
Games en spellen. Dammen en schaken. Online casino gaming. Handleiding dammen / spelregels dammen. Het bord en de damstenen. Je hebt een dambord, de stenen en 2 spelers nodig om te dammen. De stenen zijn er in 2 kleuren zwart en wit.
Dammen tegen de computer.
Ga je gang en speel een potje dammen tegen de computer. Voordat je een partij begint kun je aan de linkerkant het niveau instellen. Als je de optie automatisch aanpassen hebt aangevinkt past de computer aan het einde van de partij het niveau aan aan je speelsterkte.
Dammen voor 2 spelers NewGames.
Dammen is een klassiek bordspel waarbij je telkens een stap vooruit moet denken. Ontwikkel een strategie en speel tegen de computer of een vriendin en ontdek of jij erin slaagt om het bord leeg te spelen in dit tactische spel voor 2 spelers!
PlayOK Dammen Online 64 Spelen Gratis.
dammen 64 multiplayer. dammen online, dammen op internet. Verschillende opties: Live tegenstanders, van over de hele wereld, verschillende speelkamers, score lijsten, bijhouden van spel historie, gebruikers profielen, contact lijsten maken, prive berichten sturen, high scores en ondersteuning voor mobiel gebruik.
PlayOK Dammen Online 8x Spelen Gratis.
dammen 8x multiplayer. dammen online, dammen op internet. Verschillende opties: Live tegenstanders, van over de hele wereld, verschillende speelkamers, score lijsten, bijhouden van spel historie, gebruikers profielen, contact lijsten maken, prive berichten sturen, high scores en ondersteuning voor mobiel gebruik.

Contacteer ons