dammen         

Op zoek naar dammen?

Dammen tegen de computer.
Ga je gang en speel een potje dammen tegen de computer. Voordat je een partij begint kun je aan de linkerkant het niveau instellen. Als je de optie automatisch aanpassen hebt aangevinkt past de computer aan het einde van de partij het niveau aan aan je speelsterkte.
Dammen.
Heeft een speler nog alleen één dam en de tegenstrever één dam en twee pionnen of twee dammen en een pion, dan mag de speler met slechts één dam de pionnen van de tegenspeler kronen tot dame om de remise te bespoedigen.
Dammen spelletjes FunnyGames.be.
Speel het bekende spelletje dammen. Als je het slim aanpakt dan ben jij misschien de winnaar! Sla telkens een steentje over en probeer er op het eind 1 over te houden. Speel een potje dammen en probeer de computer te verslaan!
levend dammen Spelen.
Die stap mag recht vooruit of schuin zijn net zoals bij dammen in het klein. De grootte van de stap mag iedere speler zelf bepalen. Wanneer een speler na zijn stap een speler van de andere partij kan aanraken, is die speler geslagen en moet hij aan de rand van het speelveld gaan staan.
dammen infosport.
Dammen is net zoals schaken een echt denkspel. Dammen is een stuk makkelijker voor de meeste mensen dan schaken. Het wordt gespeeld met een speelbord van 100 vakjes, afwisselend zwart en wit. beiden spelers hebben 20 damstukken, meestal ronde schijven.
Dammen in de App Store.
Automatisch herorganiseren van de dammen. Meer punten verdienen per Game Center spel. Optie om de laatste zet te bekijken. Ideaal voor elke liefhebber van strategische bordspellen. Deze versie hergroepeert in één app alle regels voor klassieke dammen uit alle delen van de wereld.
Dammen Wikipedia.
Een veel gebezigd verhaal is dat in 1723 door een Pool uit Parijs het dammen op een bord van 100 velden werd bedacht. Dit wordt het Pools dammen genoemd en is het dammen wat wij spelen, tegenwoordig meestal internationaal dammen genoemd.
Dammen tegen de computer.
Rood is speler Blauw is de computer. Klik op een rood stuk, en dan op het vak waarheen hij moet. Fouten of opmerkingen melden kan onderaan deze pagina. Lees ook deze disclaimer. Zijn er nieuwe berekeningen die je zou willen zien in deze categorie?

Contacteer ons