ehbo koffer         

Resultaten voor ehbo koffer

EHBO Koffer kopen Betervoorbereid.nl.
Voor scholen en kinderdagverblijven is er een BHV koffer met kinderpleisters, tevens heeft de EHBO koffer Kind een witte kleur in plaats van het traditionele oranje. De voorzijde van de EHBO koffer heeft een originele junglesticker die perfect past in kinderrijke werkomgevingen.
EHBO Ecopedia.
Eerste Hulp Bij Ongevallen. EHBO set in bosbouwgordel. In elke werksituatie die een zeker risico inhoudt, moet een EHBO-kit of koffer aanwezig zijn. Afhankelijk van de werksituatie kan het gaan om een bedrijfs-EHBO-koffer of om een persoonlijke EHBO-kit die je bij je draagt.
EHBO-koffer Horeca.
Deze HACCP EHBO-koffer is speciaal voor de horeca of keuken. De koffer bevat bijvoorbeeld blauwe pleisters in plaats van huidkleurige pleisters, zodat deze goed te zien zijn mochten ze loslaten en in uw product terecht komen. Daarnaast zijn de pleisters ook detecteerbaar omdat ze een metalen detectiestrip bevatten. Deze EHBO-koffer voldoet aan de HACCP normen.
MExT Ehbo-koffers MExT Professionele EHBO.
Wettelijke verbanddozen aangevuld met producten op maat van specifieke sectoren of activiteiten diensten, bouw, sport, voeding. Contacteer de Commerciƫle Binnendienst om uw koffer volgens uw behoeften samen te stellen. Verbanddozen volledig op maat van de klant, gevuld met materialen zoals gedefinieerd door de klant.
Wie zijn wij? Hofman Veiligheidsopleidingen.
Vooral de laatste variant is erg tijdrovend voor zowel personeel dat gehercertificeerd moet worden, als voor de bedrijven, die veel kostbare man-uren moeten missen omdat personeel op cursus is. Daarbij gaan hercertificeringen vaak gepaard met hoge bedragen die moeten worden opgebracht door werkgevers.
EHBO Vlaanderen Eerste Hulp op Maat EHBO koffer.
De module blaren bevat bijvoorbeeld alles om een blaar te behandelen: handschoenen om de wonde veilig te benaderen, ontsmettingsmiddel, kompressen om de wonde af te deppen en 3 blarenpleisters in verschillende formaten. Unieke EHBO koffer: elke EHBO koffer krijgt een unieke QR-code waarmee je dan via onze app gemakkelijk de inventaris kunt maken.
Eerste hulp bij EHBO.
Breng een laag watten aan met daarop een licht drukkend steunverband. De koffer zelf. Een goed gevulde EHBO-koffer lijkt al een begin, maar dat is niet altijd waar. Bekijk de vervaldatum van je producten al eens: EX. Vergeet het, dat pilletje tegen de hoofdpijn mag je al sinds oktober 2002 niet meer gebruiken. Wat er zeker in moet zitten.: Zalf voor verstuikingen of kneuzingen. Zalfje voor insectenbeten. Kompressen en kleefveld. Druivensuiker of tic tac. Pincet en tekentang. Zuigertje voor wespenbeten. Maandverband en tampons. bron: Dubbelpunt december 2011. De apotheek in je buurt zal je er graag bij helpen. Een goed uitgeruste EHBO-koffer is onontbeerlijk, maar je moet er natuurlijk ook mee kunnen werken. Voor 75 komt het Rode Kruis een eerstehulpsessie geven voor jouw leidingsploeg. Zorg altijd voor een ingevuld medisch getuigschrift. Je hebt dat nodig voor de aangifte van het ongeval bij de verzekeraar. Zoek je meer over EHBO, dan kun je het boekje eerste" hulp voor jeugdleiders" bestellen.
Ehbo koffer san leeg Koffers en tassen Vandeputte Safety Experts.
Ehbo koffer san leeg. Terug naar overzicht. EHBO KOFFER SAN LEEG. Lege EHBO-koffer in slagvaste ABS kunststof. San 320 x 220 x 125 mm voor maximum 20 personen. Voeg toe aan productvergelijking. Naam Aantal Eenh Prijs/eh. EHBO KOFFER SAN LEEG.

Contacteer ons