springtouw         

Resultaten voor springtouw

Springtouw 100 volwassenen zwart Domyos by Decathlon.
Springtouw zonder lagers om te kunnen oefenen op lage snelheid. Touw in pvc bestemd voor binnengebruik, op een niet-slijtende vloer. Touw: 100.0% polyvinylchloride pvc bevat geen ftalaten handvat: 100.0% Polypropyleen. Het is aanbevolen om het springtouw op te hangen aan een vast punt om te voorkomen dat het opkrult.
Springtouwen online kopen Lobbes.nl.
Summer Fun Springtouw Roze. Summer Fun Springtouw Roze lengte 220 cm Nu leverbaar 299., Rood Springtouw, 2.5 meter. Rood Springtouw, 2.5 meter Afm: Ø 1 x 250 cm Nu leverbaar 450., Springtouw Kleur lengte 200 cm Nu leverbaar 199., Summer Fun Springtouw Blauw.
Springtouw Muscle Power.
Het springtouw, dat zoiets simpels zo'n' grote rol kan spelen in de workout van zoveel topsporters. Het springtouw is er om je conditie te trainen, het springtouw is er om warm te worden voor een training of een bokswedstrijd, het springtouw is er om spieren te trainen.
Springtouw kopen? BESLIST.be Ruim assortiment!
De RX Springtouw Handgrepen zijn er in 6 verschillende kleuren en samen te stellen met de vele verschillende springtouwen. Elk springtouw heeft een verschillende lengte en een aparte gewichtsklasse, hierdoor is het mogelijk om variatie in uw springtouw te brengen.
9 CrossFit-workouts die je ook thuis kunt doen.
Zorg dat je een springtouw in huis of in je koffer hebt en doe de sit-ups CrossFit-stijl: met de zolen van je voeten tegen elkaar. Elke herhaling tik je met je handen de vloer achter je hoofd aan en vervolgens je voeten.
bol.com Sport Springtouw kopen? Alle Sport Springtouwen online.
Professioneel Verstelbaar Sport Springtouw met Kogellagers Speed Rope Crossfit Springtouw voor Volwassenen Fitness Boks MMA Jump Rope ZEER HOGE KWALITEIT! CROSSFIT SPEED ROPE BOKS FITNESS SPORT SPRINGTOUW VOOR ELKE WORKOUTEen van het beste speed rope springtouw wat er te Meer.
Gebouw 4 Springtouw Verblijfsdomein De Hoge Rielen.
Gebouw 4 Springtouw. capaciteit: 26 personen. dichtsbijzijnde parking parking aan Poort Noord. erkenningslabel Toersime Vlaanderen: jeugdverblijf type B. aangebouwd tegen gebouw 5 kegel. kan zowel apart als gezamenlijk met gebouw 5 kegel gereserveerd worden, er is geen verbinding tussen beide gebouwen.
Een springtouw bedrukken: zwierig uw naam presenteren.
Verras scholen en laat een springtouw bedrukken als sportief speelgoed. Geef een springtouw mee aan uw personeel als de zomervakantie voor de deur staat: de kinderen zorgen ervoor dat uw logo vrolijk meegeniet van de vakantie. Springtouwen vindt u in verschillende uitvoeringen bij ons.

Contacteer ons