golfclub         

Resultaten voor golfclub

Nieuws.
Hieronder enkele sfeerbeelden.: 17-07-2018 Walter Pennickx Radio Section: Nieuws. GOLFCLUB KAMPENHOUT OP DE RADIO. We kregen vanmorgen het bezoek van Radio 2. Klik op de onderstaande link voor het interview met de greenkeepers. Het audiobestand is echter niet meer beluisterbaar.
Golf Oostburg Golfclub Oostburg Domein de brugse vaart.
Welkom bij Golfclub Oostburg Domein De Brugse Vaart! Erkend als één van de mooiste golfbanen in de Benelux België en Nederland ontvangen wij elke dag leden en gasten in een warme, familiale sfeer. Golfclub Oostburg Brugse Vaart 10 4501 NE Oostburg t.
Golfen in Ieper, where golf meets history Golfclub De Palingbeek.
Golf Countryclub De Palingbeek. Golfen in een uniek historisch kader. Gelegen midden in de pittoreske schoonheid van het Vlaamse heuvelland en niet zo ver van de historische stad Ieper biedt onze lichtglooiende, groene golfbaan 6.165 meter, par 72 een ruime waaier van uitdagingen aan spelers van alle niveaus.
Golfclub gereedschap Wikipedia.
Pas in 1926 keurde de Amerikaanse Golf Associatie USGA het gebruik van stalen shafts goed. Hoe langer de shaft is, hoe groter de afstand is die met de golfclub bereikt kan worden. Het clubhoofd is het onderste gedeelte van de golfclub.
Ontdek de golfclub in uw buurt.
Start to Golf. Beker van Vlaanderen. Ontdek de golfclub in uw buurt. Golf Vlaanderen Info. Contacteer Golf Vlaanderen. Wie is Wie. Groei van Golf in Vlaanderen. Golf Vlaanderen Media. Golf Vlaanderen Reglementen. Golf Vlaanderen Clubs. Ontdek de clubs in je buurt.
Kempensegolf.be.
Beleef drone vlucht boven KGC. Golf iets voor u? Charity Golf 26 mei by Lions Tessenderlo. Zin in een luxe golf event? Kempense investeert verder. Er zijn momenteel geen toekomstige evenementen. All Rights Reserved Kempense Golf Club. Full details Get Directions.
Golfclub De Kluizen.
Golfclub De Kluizen. De Kluizen, gelegen aan de rand van Aalst, is de laatste jaren van golfschool uitgegroeid tot een volwaardig golf en business center met 9 holes. Tweets by @dekluizen. website by businessfactory.be. Golfclub De Kluizen 2018 Privacy policy.
Golfclub Beveren.
Leden en bezoekers van de golfclub willen zowel sociaal als sportief een uitdagende golfbeleving ervaren en in een aangename familiale sfeer andere mensen leren kennen. Golfclub Beveren wil daar maximaal op inspelen en groeien naar een volwaardige club met 850 leden met ondersteuning van de verschillende spelersgroepen en bijzondere aandacht voor de jeugd.

Contacteer ons