afzetlint         

Meer resultaten voor afzetlint

Actie Afzetlint 500 meter Rood Wit Industore.
Het afzetlint is voorzien van de bekende waarschuwingsstrepen, in de opvallende gevaarkleuren rood en wit. Profiteer van deze actie aanbieding en bestel nu een rol van 500 meter afzetlint rood / wit voor de introductieprijs van slechts 1000, / rol.
Afzetlint.
Afzetlint Markeringstape Waarschuwingsbord. Bak en deksel Disposables Draagtas Folie Hygiene, schoonmaak, beschermende kleding Kopieerpapier Paklijst envelop Schaal groente, fruit en vlees Transportbescherming Tafelaankleding Zak. Kantoor en facility. Veiligheid en markering. Afzetlint wordt veelal gebruikt voor het afzetten of markeren van verboden of gevaarlijke plaatsen.
Afzetlint.
Afzetlint rood/wit 500 meter Verfgroothandel.nl.
opvallend afzetlint, klik voor staffelprijzen. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. Rol afzetlint onmisbaar voor het afzetten als u bijvoorbeeld gaat werken met een steiger. Maar ook veel gebruikt bij evenementen en wegafzettingen.
Afzetlint rood/wit 500m.
Lijmen, Kitten Tapes. Lijmen, Kitten Tapes. Afzetlint rood/wit 500m. Klik hier voor een volledige omschrijving. Afzetlint rood/wit 500m. Klik op de afbeelding om in te zoomen. Klik en scroll om in te zoomen. Product Eenheid Prijs Aantal. Afzetlint rood/wit 500m.
Afzetlint rood/wit 500 meter.
Rood /wit afzetlint mag nooit gepasseerd of genegeerd worden door daarvoor niet bevoegde personen. Rood/wit afzetlint wordt bijvoorbeeld gebruikt bij afzetting van plaatsen met ijsvorming, afzetting bij hijsactiviteiten, lekkages/incidenten, etc. 500 Meter lang en 8 cm breed en uit te rollen vanuit de doos, superhandig dus!
Afzetlint Rood/Wit Kelfort 80MM X500M.
Vaste lage prijs! Vaste lage prijs! Het Kelfort afzetlint is aan beide zijden rood/wit geblokt. Het is bijzonder sterk en scheurvast. Voor vele doelen inzetbaar, in het bijzonder voor het tijdelijk afzetten van gebieden, zones en routes. afzetlint rood/wit kelfort.
Afzetlint Alkobel.
Afzetlint rood/wit of geel/zwart in verschillende uitvoeringen, afmetingen of kwaliteiten. 840, / 1 st excl. Andere producten in deze categorie: Alle producten in deze categorie. Afroldoos voor linten robust met snijfunctie op zijkant. Textiel lint hoge zichtbaarheid. Andere producten die u misschien interesseren.:

Contacteer ons