scorebord         

Zoeken naar scorebord

Scoreborden Janssen-Fritsen.
Cijferhoogte 24 cm. Uit voorraad leverbaar. Bestel Meer info. Toevoegen aan wensenlijst. Ook wel jaloeziecijfercassette genoemd. Cijferhoogte 24 cm. Uit voorraad leverbaar. Bestel Meer info. Toevoegen aan wensenlijst. Opzetstuk voor scorebord verrolbaar. Past op het verrolbaar scorebord met 5 cijfers.
scorebord Biljartshop Verhoeven Eddy Leppens.'
Scorebord DK Maxiscore. Ook draadloos te verkrijgen, draadloos is 32 duurder. Scorebord DK Micro Miniscore. Hier kan men het gemiddelde mee berekenen. Ook draadloos te verkrijgen. Scorebord DK Miniscore. Ook draadloos te verkrijgen, draadloos is 35 duurder. Scorebord DK Pro.
Scorebord kopen? BESLIST.be Ruime keus, laagste prijs!
Scorebord voor snooker in klassieke stijl hout en messing geschikt tot 4 spelers. Scorebord voor snooke Geschikt tot 4 personen Klassieke stijl 50 x 23 cm. Officieel scorebord van Cornilleau De fanatieke tafeltennissers onder ons kunnen natuurlijk niet zonder scorebord.
Darts Scoreboard Kopen Morgen in huis Mcdartshop.nl.
Bestel ze dan vandaag nog voor 1700: uur en je order wordt direct verstuurd. Staan het gewenste darts scorebord er niet tussen of ben je op zoek naar bepaalde soort scorebord dan helpen je we graag verder via onze klantenservice.
Darts Scorebord Kopen Dartshopper.nl.
Zo zijn bijvoorbeeld de whiteboards verkrijgbaar in de maten 25x30, 30x45 en 30x60. Naast een standaard darts scoreboard bieden we ook een styreen scorebord aan, dit scorebord gemaakt van het sterke kunststof styreen is bijna onbreekbaar. Dit scorebord is ideaal voor in bijvoorbeeld een café of kantine.
Darts Scorebord Snelle levering 150m2 fysieke winkel.
Een scorebord met een houten achtergrond budget, een flexibele scorebord of een ingelijst in een glazen frame. Een budget scorebord kunt u het beste gebruiken indien u niet veel gebruik maakt hiervan, doet u dit wel dan blijft op een gegeven moment de stift er in staan.
LED schermen en scoreborden WH Sports Your goal is our sport!
Een scorebord kan op een accommodatie eigenlijk niet ontbreken. Dat is mede een belangrijke reden geweest dat wij vanaf nu hoogwaardige LED scoreborden aanbieden. Deze kunnen in standaard maten worden geleverd maar het is ook mogelijk om scoreborden op maat aan te bieden.
Biljartscorebord.
Biljartscorebord bediening pdf. Hardware info pdf. Biljartscorebord handleiding SBbox versie 1 pdf. Biljartscorebord handleiding SBbox versie 2 pdf. Welke versie heb ik nodig. 32 of 64 light of full? SBsetup light 32-bits. SBsetup light 64-bits. SBsetup full 32 en 64-bits.

Contacteer ons