scorebord         

Meer resultaten voor scorebord

Geen scorebord, geen internet en vanaf woensdag zelfs geen e. Het Nieuwsblad.
Maar veel meer dan dat verplicht onderonsje rees de vraag alweer of de overname er al dan niet zou komen. Zaterdag werd zichtbaar hoe hoog de nood wel is op het Lisp. Geen scorebord meer, evenmin boarding, geen internet, geen cateraar.
Darts Scorebord Kopen Dartshopper.nl.
Zo zijn bijvoorbeeld de whiteboards verkrijgbaar in de maten 25x30, 30x45 en 30x60. Naast een standaard darts scoreboard bieden we ook een styreen scorebord aan, dit scorebord gemaakt van het sterke kunststof styreen is bijna onbreekbaar. Dit scorebord is ideaal voor in bijvoorbeeld een café of kantine.
Scorebord.
scorebord Biljartshop Verhoeven Eddy Leppens.'
Scorebord DK Maxiscore. Ook draadloos te verkrijgen, draadloos is 32 duurder. Scorebord DK Micro Miniscore. Hier kan men het gemiddelde mee berekenen. Ook draadloos te verkrijgen. Scorebord DK Miniscore. Ook draadloos te verkrijgen, draadloos is 35 duurder. Scorebord DK Pro.
Scoreborden van Ledyears voor elke sport een scorebord Ledyears.
Lees hier meer over een full colour scorebord. Een standaard scorebord is ideaal voor elk budget en elke sportaccommodatie. Door het brede assortiment is Ledyears in staat om voor elke tak van sport en voor elk budget een scorebord aan te bieden.
Voetbal scoreborden Outlook Electronics LICHTKRANT, LED KLOK, LICHTKRANTEN, SCOREBORD, DIGITALE KLOK, INFORMATIEZUIL, OUTLOOK ELECTRONICS, LED DISPLAY, videoscreen, video screen, LED videoscreen, ongevallendisplay, ongevallenbord, veiligheidsdisplay, info
Voetbal scorebord 18.: Scorebord in een verhoogde kast geplaatst zoadat de namen in vaste belettering aan de bovenzijde kunnen worden weergegeven. Voetbal scorebord 19.: Scordebord in een verhoogde kast zodat UIT en THUIS vast beletterd kan worden weergegeven op het scorebord.
Scoreborden Ace Vision BV.
Nieuw is het Full Colour LED scorebord. Op dit scorebord kunt u alles afspelen wat u maar kunt bedenken. Logos, filmpjes, afbeeldingen en natuurlijk ook de scores en tijd op welke manier dan ook. Deze scoreborden worden standaard geleverd met software op maat.
Bodet Sport: tijdregistratie, scoreborden en videoweergave.
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met vakspecialisten en zijn goedgekeurd door de internationale sportfederaties. Kies een scorebord Onze referenties. Bodet ontwerpt scoreborden voor een groot aantal sporten: basketbal, handbal, volleybal, tennis, voetbal, rugby. Scoreborden voor basketbal. Scoreborden voor handbal.

Contacteer ons