afzetting         

Op zoek naar afzetting?

Afzetting Rechtswijzer Advocaat Joris Deene.
De titels die door afzetting ontnomen werden, kunnen in de toekomst opnieuw verkregen worden. Hierin verschilt de afzetting van de bijkomende straf van de ontzetting uit de burgerlijke en politieke rechten. Wanneer wordt afzetting uitgesproken? Afzetting dient als bijkomende straf worden opgelegd aan wie wordt veroordeeld tot.:
Afzetting 13 definities Encyclo.
strafrecht Afzetting, in het Belgisch strafrecht, volgens artikel 19 van het Strafwetboek, is een bijkomende criminele straf waarbij de veroordeelde wordt afgezet van eretitels, officiële graden, ambten. Deze straf wordt verplicht opgelegd bij levenslange opsluiting. Afzetting geldt enkel voor wat betreft titels ve.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: afzetting. a fzetting de; v; meervoud: afzettingen 1 het afzetten 2 iets dat afgezet 12 is. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
Het Congres stemt volgende week over afzetting van Trump Gazet van Antwerpen.
Schoonzoon Trump in nauwe schoentjes: gaf hij Flynn bevel om met Russen te praten? Deze resolutie tot afzetting is niet de eerste. In juli diende Democratisch Congreslid Brad Sherman uit Californië ook al een motie tot afzetting in, Al Green was toen cosponsor van de resolutie.
afzetting WikiWoordenboek.
Duits: Abtrennung de v, Ampuation de v. IJslands: brottnám is o. Het woord afzetting staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd afzetting herkend door. van de Nederlanders.
Nederlandse synoniemen van afzetting, ander woord voor afzetting.
Typ een Nederlands woord om de synoniemen te zien. Toon synoniemen NL. Synoniemen van afzetting. Puzzelomschrijvingen van afzetting.: Waardevermindering van muntstukken. Cryptische omschrijvingen van afzetting.: Bezinksel van oplichting. Bij ontslag moet het wel bezinken. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004.
Betekenis afzetting.
Afzetting, in het Belgisch strafrecht, volgens artikel 19 van het Strafwetboek, is een bijkomende criminele straf waarbij de veroordeelde wordt afgezet van eretitels, officiële graden, ambten. De Bron: nl.wikipedia.org. Een afzetting, lid of laagpakket Engels: member is in de lithostratigrafie een onderverdeling van een formatie.
Stroomvoorziening Afzetting Boels Party Events.
Hoe groot de capaciteit van de benodigde aggregaat ook is, we kunnen deze altijd leveren via onze machine divisie. Hetzelfde geldt voor de levering van hekwerk om bepaalde gedeelten van uw evenement af te schermen. Altijd op de hoogte blijven van Boels Party Events news?

Contacteer ons